Panoràmica de la ciutat d'Alaior - Panoràmica de la ciutat d'Alaior Panoràmica de la ciutat d'Alaior - Panoràmica de la ciutat d'Alaior  
 
Escape Room al carrer - Alaior 2021

Escape Room al carrer - Alaior 2021

Dilluns 11 d'octubre de 2021
Escape Room al carrer Alaior

Activitat gratuïta per a grups de joves i famílies.
Durada del recorregut: 1 hora (aproximadament)
Sortides cada 10 minuts

Punt de sortida: Plaça des Ramal
Horari: d'11.00 a 13.30 h i de 17.00 a 19.30 hObertes les inscripcions per a l'activitat 'Escape Room al carrer "El tresor del talaiot".
Es tracta d’un escape room espectacular, divertit i participatiu que es juga al carrer en grups formats per un màxim de 6 persones. El temps per completar totes les proves es d’aproximadament una hora i les sortides seran cada deu minuts. Cada grup disposarà d'una tauleta digital i tindrà assignada una franja horària pertal de realitzar l'activitat amb seguretat.

Activitat gratuïta. El cost d'aquesta activitat és assumit pel Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca.


El tresor del talaiot

La història gira entorn al misteri del "Tresor del Talaiot". Diu la llegenda que Margaret Murray*, una famosa arqueòloga, va estar a punt de trobar un antic tresor que s'amaga prop d'un talaiot. Nosaltres, ajudarem la seva néta menorquina a trobar aquest tresor. Per fer-ho haurem de superar proves, resoldre enigmes i trobar pistes amagades en espais i objectes de la cultura talaiòtica. El clímax arriba al final de l'escape. Fent una prova per obrir el cofre màgic i interactiu, dins trobem el tresor del Talaiot entre fum i llums.


Informació i inscripció prèvia a: http://www.injovemenorca.com/

Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
INFORMACIÓ TRIBUTÀRIA ANUAL
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Programa Festes Sant Llorenç 2010
Xarxa de Biblioteques de Menorca
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00h i dimecres de 16.00 a 19.30 h