Poblat prehistòric de So na Caçana. Carretera Alaior - Cala en Porter - So na Caçana Poblat prehistòric de So na Caçana. Carretera Alaior - Cala en Porter - So na Caçana  
 

Notificació electrònica

L'Ajuntament posa en marxa la notificació telemàtica

Benvolgut ciutadà/ana,

l'Ajuntament d'Alaior, d'acord amb la Llei d'accés electrònic dels ciutadans als serveis públics, té a la vostra disposició un servei en línia, sense coes ni esperes, que permet iniciar tràmits, presentar documentació o consultar informació. Es tracta de la seu electrònica alaior.sedelectronica.es

En compliment d'aquesta normativa d'accés electrònic als serveis públics, se us ofereix ara la possibilitat d'optar per la notificació telemàtica com a mitjà de comunicació amb aquest Ajuntament, un sistema molt més àgil que, a més, permet estalviar recursos econòmics i personals.

En aquesta  línia i amb la finalitat de posar-vos a l'abast els mitjans que permetin fer possible aquesta opció de comunicació, s'ha incorporat com a novetat la bústia electrònica, el punt de recollida de les notificacions telemàtiques a la seu electrònica.

En cas que sigui del vostre interès rebre les notificacions de manera telemàtica, podeu formalitzar el tràmit de sol·licitud  previ d'una de les maneres següents:

- electrònicament des de la seu alaior.sedelectronica.es
- emplenant el model de sol·licitud i presentar-lo a les oficines del Servei d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament (SAC)

Si escolliu la via de comunicació telemàtica, se us enviaran els avisos de notificació municipal a l'adreça electrònica que hagueu indicat a la sol·licitud.

Us detellam les instruccions que heu de seguir i els mitjans tècnics que necessitau per enviar i rebre documentació telemàticament.

Per a més informació, podeu contactar amb el Servei d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament, C/ Major, 11, tel. 971.371002 ext. 118 o per correu electrònic sac@aj-alaior.org

Atentament,

El Batle
José Luis Benejam Saura


 


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Programa Festes Sant Llorenç 2010
Xarxa de Biblioteques de Menorca
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00h i dimecres de 16.00 a 19.30 h