Poblat prehistòric de So na Caçana. Carretera Alaior - Cala en Porter - So na Caçana Poblat prehistòric de So na Caçana. Carretera Alaior - Cala en Porter - So na Caçana  
 

Torna l’Autocinema d’Alaior

Torna l’Autocinema d’AlaiorDesprés del gran èxit i acceptació que tingué l’any passat la posada en marxa de l’Autocinema d’Alaior, l’Ajuntament d’Alaior torna a apostar aquest estiu per aquesta activitat, que tindrà lloc cada divendres, a partir del 28 de maig fins a mitjans de juliol, al Polígon La Trotxa, davant el Centre Bit.

Rafel Quintana, regidor de Festes, ha volgut destacar l’activitat com «una aposta de l’Ajuntament per seguir fomentant les activitats que funcionen i tenen molta acceptació per part dels ciutadans i ciutadanes, com és el cas de l’Autocine, que l’any passat, sessió rere sessió, omplia tots els espais disponibles, quedant, inclús, gent fora».

La cinta escollida per projectar-se aquest 28 de maig, a les 21.30h, és Bohemian Rhapsody, la pel·lícula biogràfica sobre el cantant britànic Freddie Mercury i el grup de rock Queen. Una cinta que fou guardonada amb 4 premis Oscars, entre altres.

Com ja es va fer el passat any, els assistents podran acudir amb el seu cotxe, sense haver de sortir d’ell, per veure les pel·lícules de gran interès i repercussió que es projectaran, posicionant-se al lloc que els indiqui la persona que se n’encarregarà d’acomodar als vehicles.

Serà a partir de les 20 h quan els cotxes puguin començar a posicionar-se als espais degudament marcats, fins a completar l'aforament.

Com a tret de sortida de la primera sessió d’Autocine d’aquest estiu, hi haurà una actuació de ‘Sweet Hell’, grup format per Jairo Carreras i Ana Martín, a les 20.30h.

Cal recordar que el vehicle haurà d'estar aturat durant tota la projecció, amb el fre de mà posat, amb les llums apagades, una vegada s'hagi ja estacionat. Els espais pels cotxes es distribuiran amb l'objectiu també de què en el cas d'una emergència, es pugui desallotjar el vehicle que necessiti sortir. Així i tot, es demana que durant la projecció no s'abandonin els cotxes.

Totes les projeccions seran d’entrada gratuïta i d’aforament limitat.


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
L'any 2020, els períodes de cobrament voluntari dels tributs municipals de caràcter anual són els següents:

Primer Període: del 16 de març al 15 de maig

 Impost sobre vehicles
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)

Segon Periode: del 15 de juliol al 15 de setembre
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)
 Impost sobre activitats econòmiques (IAE)
 Taxa control d'animals de companyia amb obligació de vacunació (cans)
 Taxa per servei de recollida i tractament de fems
 Taxa per serveis de cementiri municipal
 Taxa per entrada de vehicles
 Taxa per parada de taxis
 Taxa per ocupació del domini públic
 Vedats de caça

Els rebuts domiciliats es carregaran els dies 4 d'abril i 3 d'agost, respectivament.
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00h i dimecres de 16.00 a 19.30 h