Panoràmica de la ciutat d'Alaior - Panoràmica de la ciutat d'Alaior Panoràmica de la ciutat d'Alaior - Panoràmica de la ciutat d'Alaior  
 

L’Ajuntament d’Alaior instal·la deu fonts de gel hidroalcohòlic desinfectant al municipi

L’Ajuntament d’Alaior instal·la deu fonts de gel hidroalcohòlic desinfectant al municipiL’Ajuntament d’Alaior ha instal·lat deu dispensadors de gel hidroalcohòlic a diferents punts neuràlgics del municipi a servei de tots els ciutadans.

Es tracta d’una nova mesura per part del consistori per seguir prevenint possibles contagis per Covid-19, que es sumen a les ja realitzades fins ara. Aquestes fonts, que s’activen amb un pedal per evitar el contacte manual, s’han col·locat a diferents carrers i places del municipi on actualment hi ha més tràfic de vianants i, on es preveu que de cara a les pròximes fases, hi hagi més moviment de persones.

Concretament s’han instal·lat a la plaça Constitució, la plaça des Ramal, la plaça Nova, Sant Pere Nou, el parc de Cala en Busquets, el camp de futbol Los Pinos, l’entorn del poliesportiu, la platja de Cala en Porter, la plaça Gran de Cala en Porter i la platja de Son Bou.

José Luis Benejam, batle d’Alaior ha destacat que «ara el més important és garantir la salut dels ciutadans. D’aquesta manera, tots els veïns que vagin a establiments o vagin a fer alguna activitat esportiva, per exemple, podran desinfectar-se les mans abans».

Així mateix, Benejam recorda que les mesures més efectives, tal com han manifestat les autoritats sanitàries, són el manteniment d’una distància interpersonal de mínim 2 metres, la utilització de mascaretes, i una bona higiene de mans amb aigua i sabó o hidrogel.
A més, també ha volgut apel·lar a la responsabilitat individual de tots i totes per mantenir en bon estat aquests dispensadors, que són una mesura de prevenció per tots els veïns i veïnes.

Cal recordar que durant tot l’Estat d’Alarma l’ajuntament ha dut a terme nombroses mesures de prevenció com el repartiment de mascaretes als treballadors de les empreses i establiments del municipi, a fiets i fietes de fins a 14 anys i a gent gran a partir de 65 anys, o la desinfecció diària dels carrers.


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
L'any 2020, els períodes de cobrament voluntari dels tributs municipals de caràcter anual són els següents:

Primer Període: del 16 de març al 15 de maig

 Impost sobre vehicles
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)

Segon Periode: del 15 de juliol al 15 de setembre
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)
 Impost sobre activitats econòmiques (IAE)
 Taxa control d'animals de companyia amb obligació de vacunació (cans)
 Taxa per servei de recollida i tractament de fems
 Taxa per serveis de cementiri municipal
 Taxa per entrada de vehicles
 Taxa per parada de taxis
 Taxa per ocupació del domini públic
 Vedats de caça

Els rebuts domiciliats es carregaran els dies 4 d'abril i 3 d'agost, respectivament.
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Programa Festes Sant Llorenç 2010
Xarxa de Biblioteques de Menorca
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00h i dimecres de 16.00 a 19.30 h