Façana de l'Ajuntament - Façana de l'Ajuntament Façana de l'Ajuntament - Façana de l'Ajuntament  
 

L’Ajuntament d’Alaior reubicarà el seu departament d’urbanisme

L’Ajuntament d’Alaior reubicarà el seu departament d’urbanisme L'equip de govern de l'Ajuntament d'Alaior ha decidit canviar d'ubicació el departament d'urbanisme i traslladar-lo al Centre Cívic de Santa Rita, edifici de quatre plantes de 200 metres cadascuna i que actualment ja és la seu dels Serveis Socials d'Alaior, amb l'objectiu de millorar l'atenció al ciutadà que dóna aquest departament.

Actualment, el departament d'Urbanisme està situat al soterrani de les cases consistorials, un lloc poc accessible i amb deficiències d'espai, per la qual cosa s'ha decidit reubicar-lo al carrer Santa Rita, a pocs metres del seu actual emplaçament, però amb un major i més idoni espai.

José Luis Benejam, batle d’Alaior, ha manifestat que «ara més que mai les administracions han de donar exemple reorganitzant els espais de feina atenent a les actuals normes a seguir, pensant amb la seguretat dels treballadors com amb la dels ciutadans. El departament d'urbanisme necessita adequar-se al gran volum de visites i consultes ciutadanes».

Així mateix, ha destacat que «les condicions amb les quals els treballadors desenvolupen la seva feina a l’ajuntament és important. Amb la mesura en què es pugui, és necessari que la seva tasca es dugui a terme dins un espai el més còmode i agradable possible. D’aquesta manera, fem del departament d’urbanisme una àrea més àgil i eficaç, fet que conduirà a una resposta més ràpida a les necessitats dels veïns i veïnes».

La reestructuració del patrimoni de l'Ajuntament també des de la perspectiva d’eficiència econòmica, és un objectiu de l'equip de govern.La reubicació del departament d'urbanisme no afectarà una àrea tan essencial com són els Serveis Socials, ja que aquests es troben la planta 0 de l'edifici.

A més, l'equip de govern ampliarà també l'espai d'aquest departament que, recordem, ha augmentat en personal per fer front a l'emergència social a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19.

L'ajuntament ja té el projecte per dotar d'un ascensor al Centre Cívic, pas essencial per dur a terme aquest canvi, redactat per l'arquitecte Domingo Enrich. En el proper ple municipal s'aprovarà el cost d'aquest primer projecte, valorat en uns 70 mil euros.

Paral·lelament a la construcció de l'ascensor, l'ajuntament treballa en l'aprofitament de les sales d'aquest immoble, a partir d'una nova redistribució, que resultarà en una major eficiència dels espais d'un edifici que compta amb més de 800 metres quadrats.


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
L'any 2020, els períodes de cobrament voluntari dels tributs municipals de caràcter anual són els següents:

Primer Període: del 16 de març al 15 de maig

 Impost sobre vehicles
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)

Segon Periode: del 15 de juliol al 15 de setembre
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)
 Impost sobre activitats econòmiques (IAE)
 Taxa control d'animals de companyia amb obligació de vacunació (cans)
 Taxa per servei de recollida i tractament de fems
 Taxa per serveis de cementiri municipal
 Taxa per entrada de vehicles
 Taxa per parada de taxis
 Taxa per ocupació del domini públic
 Vedats de caça

Els rebuts domiciliats es carregaran els dies 4 d'abril i 3 d'agost, respectivament.
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Programa Festes Sant Llorenç 2010
Xarxa de Biblioteques de Menorca
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00h i dimecres de 16.00 a 19.30 h