Panoràmica de la ciutat d'Alaior - Panoràmica de la ciutat d'Alaior Panoràmica de la ciutat d'Alaior - Panoràmica de la ciutat d'Alaior  
 

L’Ajuntament d’Alaior sol·licita el recolzament de la Unitat Militar d’Emergències per intensificar la desinfecció de diferents espais del municipi

L’Ajuntament d’Alaior sol·licita el recolzament de la Unitat Militar d’Emergències per intensificar la desinfecció de diferents espais del municipiL’Ajuntament d’Alaior ha sol·licitat el suport de les Forces Armades, en concret la Unitat Militar d’Emergències, per intensificar la desinfecció de diversos espais públics d’afluència de persones i els voltants de centres on es presten serveis de primera necessitat, i que són llocs crítics on cal extremar les mesures de contenció per evitar nous contagis per Covid-19.

D’aquesta manera, es demana la col·laboració per desinfectar l’entorn urbà del centre de salut Es Banyer, el voltant del Geriàtric Municipal, l’entorn de la seu dels Serveis Socials Municipals, la seu de la Policia Local, les farmàcies, les parades d’autobusos, la benzinera, el voltant dels comerços de venda d’aliments, supermercats i botigues en general, els contenidors de fems del municipi, i els voltants de l’Ajuntament d’Alaior.

Cal destacar que des de la declaració de l’Estat d’Alarma, la neteja viària a tot al municipi s’ha adaptat a les circumstàncies actuals, utilitzant mètodes i eines més eficients per aconseguir una neteja més adequada i profunda.

Així, s’ha adoptat el ‘Procediment de Neteja Viària Davant la Pandèmia del Coronavirus’, que implica la priorització de la desinfecció mitjançant la neteja amb aigua i desinfectant (hipoclorit sòdic diluït en aigua al 0,1%), juntament amb l’escombrat humit, deixant d’utilitzar els bufadors en els sistemes d’escombrat mecànic.

Actualment, ja s’estan prioritzant aquells espais més sensibles com el centre de salut, els supermercats, farmàcies, o zones de pas habituals. La neteja i desinfecció d’aquestes zones es dur a terme abans de l’horari d’apertura i en horaris de mínima afluència.

El personal que realitza les tasques de neteja compta amb totes les mesures de seguretat i se segueixen tots els protocols de sanitat establerts.


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
L'any 2020, els períodes de cobrament voluntari dels tributs municipals de caràcter anual són els següents:

Primer Període: del 16 de març al 15 de maig

 Impost sobre vehicles
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)

Segon Periode: del 15 de juliol al 15 de setembre
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)
 Impost sobre activitats econòmiques (IAE)
 Taxa control d'animals de companyia amb obligació de vacunació (cans)
 Taxa per servei de recollida i tractament de fems
 Taxa per serveis de cementiri municipal
 Taxa per entrada de vehicles
 Taxa per parada de taxis
 Taxa per ocupació del domini públic
 Vedats de caça

Els rebuts domiciliats es carregaran els dies 4 d'abril i 3 d'agost, respectivament.
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00h i dimecres de 16.00 a 19.30 h