Sostre de vidre pati interior de - l'Ajuntament d'Alaior Sostre de vidre pati interior de - l'Ajuntament d'Alaior  
 

Alaior acull un extens programa d’activitats per celebrar el Carnaval 2020

Alaior acull un extens programa d’activitats per celebrar el Carnaval 2020L’Ajuntament d’Alaior ha presentat aquest matí l’extens programa d’activitats per celebrar la festa de Carnaval al municipi.

La festa començarà el Dijous Jarder, 20 de febrer, amb la volta de disfresses i bujots, on a partir de les 11h, els alumnes més petits de les escoles voltaran pels carrers del poble i visitaran Bernat Figuerola a l’ajuntament.

A partir de les 18h, es recollirà a Bernat Figuerola per dur-lo fins al poliesportiu, on tindrà lloc la festa de carnaval amb Auba Saura i DJ Kike Sastre.

El dissabte 22 tindran lloc la 9a Minirua de Carnaval de Cala en Porter, que acabarà amb animació infantil amb la mascota Sam i els seus amics.

A Alaior, a partir de les 19h, donarà inici la Gran Rua de Carnaval, que aquest any compta amb moltes novetats. Cal destacar que la Gran Rua de Carnaval fomentarà com mai la participació i no serà obligatori fer l’actuació amb coreografia a la plaça o al poliesportiu. El que demanarà i valorarà més el jurat, entre altres coses, és que els participants animin la rua i actuïn durant tota la desfilada. Després de la desfilada, la rua es concentrarà al poliesportiu, on, de manera opcional, podran realitzar una exhibició al públic present. Com és habitual, en finalitzar el recorregut es durà terme l'acte de lliurament de diversos premis als millors grups i / o comparses.

L'Ajuntament ha establert un 1r premi de 700 euros i un pernil, un 2n premi de 400 euros i un pernil i un 3r premi de 200 euros i un pernil. També hi haurà altres premis de 150 euros a l'originalitat, la coreografia, la simpatia i l’elaboració i un premi especial a la comparsa més votada d’entre els participants. Després, també al poliesportiu, tindrà lloc un Ball de Carnaval amenitzat pel DJ Toni Taltavull.

Altres activitats a destacar són el Glosat dels Darrers Dies, que tindrà lloc el diumenge 23 a partir de les 19,30h a l’església de Gràcia, la festa de carnaval conjunta de les APIMA de la Salle Alaior, el Dr.Comas i el Mestre Duran, el divendres 21 de 18h a 21h al poliesportiu, el sopar de Carnaval organitzat pel Club de Jubilats d’Alaior el dilluns 24 a les 21h o la Festa de Carnaval de l’escoleta Es Pouet també divendres 21, a les 17,30h.

El dilluns 24 es celebrarà a partir de les 22h i fins la 1h de la matinada a la plaça des Ramal la Gran Revetlla juvenil de Carnaval, amb l’animació de DJ Bauxa. A continuació, començarà l'espectacular revetlla de carnaval al poliesportiu, per seguir gaudint d’una de les nits més màgiques de l’any.

La cloenda del Carnaval tindrà lloc dimarts 25 de febrer (Darrer Dimarts) a partir de les 19 hores, on, amb sortida des de l’ajuntament, la comitiva funerària d’en Bernat Figuerola, acompanyada per la Banda de Cornetes i Tambors d’Alaior i les ploradores desconsolades faran una cercavila pel poble fins a arribar a la plaça Constitució, on els notaris llegiran les darreres voluntats de Bernat i tot el poble s’acomiadarà d’ell, fins a l’any que ve.

L'Ajuntament recorda que no està autoritzat tirar petards a zones públiques.


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
L'any 2020, els períodes de cobrament voluntari dels tributs municipals de caràcter anual són els següents:

Primer Període: del 16 de març al 15 de maig

 Impost sobre vehicles
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)

Segon Periode: del 15 de juliol al 15 de setembre
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)
 Impost sobre activitats econòmiques (IAE)
 Taxa control d'animals de companyia amb obligació de vacunació (cans)
 Taxa per servei de recollida i tractament de fems
 Taxa per serveis de cementiri municipal
 Taxa per entrada de vehicles
 Taxa per parada de taxis
 Taxa per ocupació del domini públic
 Vedats de caça

Els rebuts domiciliats es carregaran els dies 4 d'abril i 3 d'agost, respectivament.
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00h i dimecres de 16.00 a 19.30 h