Posta de sol des de la - Cova d'en Xoroi Posta de sol des de la - Cova d'en Xoroi  
 

12a Fira de Comerç i Estocs d'Alaior

12a Fira de Comerç i Estocs d'AlaiorL'annex de l'Institut Josep Miquel Guàrdia acollirà, un any més, la 12a Fira de Comerç i Estocs els dies 14, 15 i 16 de febrer. La iniciativa, organitzada per l'Associació de Comerciants i Empresaris de la localitat en col·laboració de l’Ajuntament d’Alaior, comparà enguany amb moltes sorpreses, activitats i novetats.

Es tracta d'un esdeveniment ja consolidat en el calendari de fires en l’àmbit insular i que s'ha convertit en el més antic que es celebra a tots els municipis de Menorca. En aquesta ocasió participaran un total de 16 comerços i empreses que oferiran al públic nombroses ofertes.

La fira obrirà portes el divendres a les 17h amb una gran inauguració que comptarà també, a partir de les 20,30h, amb interessants sortejos.

El dissabte començarà amb l’actuació de la Banda de Tambors i Cornetes a les 11h, amb sortida des de la Plaça del Ramal a les 10h. També hi haurà a partir de les 11,30h una actuació de Menorca Festa, amb un pintacares a càrrec dels alumes de la Salle. Per acabar el matí, una ronda de sortejos a les 14h.

A les 18h hi haurà una altra actuació amb pintacares, aquesta vegada a càrrec de Ritmo Menorca, juntament amb els alumnes de la Salle. Per acabar el dia, els assistents podran gaudir d’una altra ronda de rifes.

El diumenge 16, entre moltes de les activitats programades, cal destacar el pintacares dels alumnes de La Salle a les 11h, l’actuació de Fusiona-2 a les 12h, i els sortejos finals.

L'Ajuntament dóna suport a aquesta convocatòria i aporta tota la logística en el muntatge del pavelló i la col·laboració en activitats complementàries.

José Luis Benejam, batle d’Alaior, ha volgut recalcar que ‘la capacitat de superació del comerç d’Alaior és indubtable i és el que fa que la xarxa comercial avanci, tot i les dificultats. Alaior és un poble amb empenta, un poble viu, que amb iniciatives com aquesta ho és encara més. Les ganes d’innovar, de crear i l'impuls dels comerciants es demostra a aquesta nova edició de la Fira de Comerç i Estocs, una fira sens dubte estimulant i interessantíssima, amb activitats i productes per a tothom’.

Els comerços participants d’aquesta edició són els següents: Rellotgeria Vinent, Dhalia, Can Sito, Esports Sintes, Cas Sabater Pagès, Can Dineru, Íntim, Es Poriol, Esplai Esport, Can Sintes, Bordados Menorca, Òptica Alaior, Constelaciones Familiares, Gelateria Cata, J.Mercadal i Restaurant es Pouet.

L'Associació de Comerciants i Empresaris d'Alaior ha ampliat en aquesta ocasió el nombre de sorteigs que es duran a terme durant la Fira. Durant els tres dies es sortejaran una nit per a dues persones a l’hotel Royal Son Bou, una altra nit a l’hotel Milanos Pinguinos, un lot de vins Torralbenc, un lot de productes de Licors Biniarbolla, un sopar per a dues persones al Gastro Bar Mai Tai, 4 vals per 20 euros al Bar Escacs, una maleta de Viajes Magon, i un nòrdic d’Hipermueble.

La fira oferirà a més un servei de bar permanent amb tapes que assumirà el restaurant Es Pouet, i un castell inflable que cuidaran els alumnes de 4t ESO de l’institut Josep Miquel Guàrdia.

Cal destacar la increïble exposició de cotxes que romandrà a l’exterior de la fira a càrrec de J.Mercadal.

A més, l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) participarà amb un estand informatiu en l'esdeveniment.

És important destacar que els alumnes del cicle formatiu de Comerç de l'IES Josep Miquel Guàrdia han participat en la decoració de la rotonda exterior, mentre que la Floristeria S’Estel s’ha encarregat de la decoració interior de la fira.
L’horari d’obertura serà el divendres de 17,00h a 21h, el dissabte de 10 a 21h, i el diumenge romandrà oberta de 10h a 14,30h.


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
L'any 2020, els períodes de cobrament voluntari dels tributs municipals de caràcter anual són els següents:

Primer Període: del 16 de març al 15 de maig

 Impost sobre vehicles
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)

Segon Periode: del 15 de juliol al 15 de setembre
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)
 Impost sobre activitats econòmiques (IAE)
 Taxa control d'animals de companyia amb obligació de vacunació (cans)
 Taxa per servei de recollida i tractament de fems
 Taxa per serveis de cementiri municipal
 Taxa per entrada de vehicles
 Taxa per parada de taxis
 Taxa per ocupació del domini públic
 Vedats de caça

Els rebuts domiciliats es carregaran els dies 4 d'abril i 3 d'agost, respectivament.
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00h i dimecres de 16.00 a 19.30 h