Posta de sol des de - Cala en Porter Posta de sol des de - Cala en Porter  
 

L'ajuntament d'Alaior demana als ciutadans interessats a assitir a l'espectacle aeri que utilitzin el servei de transport públic per desplaçar-se fins Son Bou

L'ajuntament d'Alaior demana als ciutadans interessats a assitir a l'espectacle aeri que utilitzin el servei de transport públic per desplaçar-se fins Son BouL’exhibició tindrà lloc el 15 de setembre a la platja de son Bou a les 12,00h del matí.
En relació a la celebració de l’exhibició acrobàtica aèria que tindrà lloc el proper 15 de setembre a la platja de Son Bou, des de l’Ajuntament d’Alaior s’està fent feina per organitzar i coordinar el millor possible aquest espectacle impulsat per la Direcció Insular de l’Administració General de l’Estat i Aena.


Des de l’Ajuntament d’Alaior s’està treballant perquè els ciutadans i ciutadanes interessades a assistir, tinguin les facilitats necessàries per accedir a la zona de forma ordenada. Sempre tenint en compte que l’organització d’aquest gran esdeveniment suposi la menor molèstia possible i trastoqui el menys possible les planificacions de les persones que no estaran presents a l’espectacle.


D’aquesta manera, l’Ajuntament d’Alaior s’ha reunit amb diferents representants d’entitats, empreses i institucions diverses que tenen a veure amb Son Bou, Sant Jaume i Torre Solí, i en general, el nucli urbà d’Alaior, per tal d’explicar el funcionament d’aquest esdeveniment, i per promocionar, i donar a conèixer el dispositiu de seguretat, circulació i trasllat de transport de persones des d’Alaior a Son Bou.

Recentment es va celebrar una reunió a Son Bou amb presència massiva de persones vinculades al sector turístic, i també s’han celebrat altres reunions a l’Ajuntament, com la que ha tingut lloc avui, aquest matí.


L’Ajuntament d’Alaior ha coordinat i organitzat un servei de transport públic, no gratuït, amb diferents freqüències durant el dia, tant d’anada com tornada, per tal de facilitar l’accés dels ciutadans a Son bou. D’aquesta manera, es demana que els usuaris utilitzin aquest servei, per dinamitzar les entrades i sortides a la urbanització, i per evitar que molta gent quedi sense estacionament.


El punt de partida d’aquest servei serà el polígon industrial d’Alaior, a partir de les 9 del matí fins les 8 del vespre. Els tiquets ja es troben a la venda al Bar Ca na Divina, el Bar Transparent, el Bar Géminis, i al Punt d’Informació Turístic de Sant Diego, per 2,60 € l’anada i tornada. A més, hi haurà un reforç de la línia regular de transport públic entre Ciutadella i Maó cap Alaior per tots els interessats d’altres municipis en poder gaudir d’aquest servei de bus organitzat per l’Ajuntament d’Alaior.


Finalment, cal destacar que l’Ajuntament també s’ha reunit amb les empreses que estan establertes a Son Bou, Torre Solí i Sant Jaume per avisar que el dia de l’espectacle, els treballadors hauran de tenir en compte que les entrades i sortides a la urbanització no seran tan fluides. És per això que demanen precaució pel que fa als horaris, per un possible col·lapse de la carretera. També s’ha fet una crida als hotels i empreses de lloguer perquè transmetin la informació necessària als seus clients i usuaris, a efectes d’evitar problemes i incidències.


Des de l’Ajuntament d’Alaior s’està intentant en tot moment conciliar aquest meravellós espectacle, amb la vida quotidiana de tothom, perquè tant els assistents com els no assistents, tinguin totes les necessitats cobertes.
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
L'any 2020, els períodes de cobrament voluntari dels tributs municipals de caràcter anual són els següents:

Primer Període: del 16 de març al 15 de maig

 Impost sobre vehicles
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)

Segon Periode: del 15 de juliol al 15 de setembre
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)
 Impost sobre activitats econòmiques (IAE)
 Taxa control d'animals de companyia amb obligació de vacunació (cans)
 Taxa per servei de recollida i tractament de fems
 Taxa per serveis de cementiri municipal
 Taxa per entrada de vehicles
 Taxa per parada de taxis
 Taxa per ocupació del domini públic
 Vedats de caça

Els rebuts domiciliats es carregaran els dies 4 d'abril i 3 d'agost, respectivament.
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00h i dimecres de 16.00 a 19.30 h