Posta de sol - platja de Son Bou Posta de sol - platja de Son Bou  
 

La IV Fira pro Turisme de Menorca 2019 promocionarà l'oferta complementària de l'illa

La IV Fira pro Turisme de Menorca 2019 promocionarà l'oferta complementària de l'illa

La quarta edició de la Fira pro Turisme de Menorca se celebrarà els dies 13 i 14 abril a Alaior i, per segon any consecutiu, s'ubicarà al poliesportiu de l'IES Josep Miquel Guàrdia i en les seves pistes exteriors.

 

L'Ajuntament d'Alaior obrirà en breu el termini d'inscripcions de les persones físiques i / o jurídiques interessades a obtenir la pertinent autorització per ocupar un expositor a la Fira que, en aquesta ocasió, es dedicarà a l'oferta complementària. Per tant, totes les empreses, entitats, associacions, etc. relacionades amb l'oci, la gastronomia, la cultura, l'esport, etc. tindran cabuda en aquest esdeveniment, els dos objectius principals són crear sinergies a nivell intern en el sector turístic així com donar a conèixer els seus productes i / o serveis als residents de l'illa i als visitants.

 

La Fira pro Turisme de Menorca impulsada des de l'Ajuntament d'Alaior pretén en aquesta edició promocionar la variada oferta complementària que disposa Menorca, pensada per donar els millors serveis al turista, com també al propi menorquí, el qual disposa d'una gran varietat d'activitats i productes esportius, d'oci, culturals aquí a l'illa.

 

Les principals novetats de la IV Fira pro Turisme consistiran, principalment, en que entre tots els assistents a la fira es duran a terme sortejos de productes i serveis o descomptes proporcionats per les empreses participants. En segon lloc, els ciutadans podran presentar les candidatures que considerin que es mereixen el premi a la millor empresa i / o professional del sector turístic de Menorca, un guardó que l'any passat va atorgar directament la Comissió de Turisme del municipi i que, en aquesta ocasió, hauran d'escollir segons les propostes presentades i la termini s'obrirà en els propers dies.

 

L'Ajuntament d'Alaior amb el suport del sector turístic i del CIM, pretén seguir augmentant el nombre de participants. El marc escollit per a la celebració de la Fira aquest any és, per segon any consecutiu, el poliesportiu i les pistes exteriors de l'IES Josep Miquel Guàrdia, com un gran espai d'exposició de les empreses turístiques participants.

 

És important destacar que les empreses participants a la Fira van a disposar de la possibilitat de presentar públicament el seu projecte, servei i / o projecte turístic. Les inscripcions s'hauran de realitzar en el registre electrònic de l'Ajuntament (alaior.sedelectronica.es); en la resta de registres electrònics del sector públic ia les seves oficines d'assistència en matèria de registres; a les oficines de Correus, tal com s'estableix reglamentàriament, i en les representacions diplomàtiques o oficines consulars d'Espanya a l'estranger (art. 16.4 de la Llei 39/2015 LPACAP).

 


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
L'any 2020, els períodes de cobrament voluntari dels tributs municipals de caràcter anual són els següents:

Primer Període: del 16 de març al 15 de maig

 Impost sobre vehicles
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)

Segon Periode: del 15 de juliol al 15 de setembre
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)
 Impost sobre activitats econòmiques (IAE)
 Taxa control d'animals de companyia amb obligació de vacunació (cans)
 Taxa per servei de recollida i tractament de fems
 Taxa per serveis de cementiri municipal
 Taxa per entrada de vehicles
 Taxa per parada de taxis
 Taxa per ocupació del domini públic
 Vedats de caça

Els rebuts domiciliats es carregaran els dies 4 d'abril i 3 d'agost, respectivament.
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00h i dimecres de 16.00 a 19.30 h