Panoràmica de la ciutat d'Alaior - Panoràmica de la ciutat d'Alaior Panoràmica de la ciutat d'Alaior - Panoràmica de la ciutat d'Alaior  
 

Encara queden entrades disponibles per al concert d'El Guateque de la Dècada i els Smoking Stones

Encara queden entrades disponibles per al concert d'El Guateque de la Dècada i els Smoking Stones

Els fans del Guateque de la Dècada i els Rolling Stones encara estan a temps d'adquirir una entrada per al concert que tindrà lloc el proper dissabte 4 d'agost a l'IES Josep Miquel Guàrdia d'Alaior a partir de les 23 hores (una hora més tard del que s'havia anunciat inicialment).

 

El preu de l'entrada, si es compra de manera anticipada, és de 10 euros per als residents a Alaior i de 15 euros per a la resta. El preu a taquilla el dia del concert és de 18 euros. Els veïns de la localitat encara poden adquirir les seves entrades directament a l'Ajuntament, presentant el seu DNI (màxim 2 entrades per resident). A la resta de municipis de Menorca, les entrades es poden comprar als establiments Biosfera i American Bar a Maó, Bar Peri a Es Migjorn Gran, Gurugú i Bar Sa Plaça (Can Bep) a Es Mercadal, Feymar i Sa Llibreria a Ferreries i , finalment, al Bar Imperi a Ciutadella.

 

En primer lloc (23 hores) actuaran els Smoking Stones, un grup de culte que s'ha guanyat una important reputació a nivell internacional al llarg dels últims anys, de manera que són considerats com una de les millors bandes tribut a The Rolling Stones de tot el món. Smoking Stones recreen el so i l'esperit dels Stones però sense pretendre realitzar covers dels temes originals, cosa que no hauria estat difícil d'aconseguir amb la seva perícia musical, sinó que han optat per la versió molt aproximada, algunes d'elles adaptades al castellà .

 

A les 00:30 hores serà el torn d'El Guateque de la Dècada, el grup de Carmelo Martínez, una de les veus integrants inicials en els anys 80 de "La Dècada Prodigiosa", grup que va obtenir quantitat de nombres 1 en llistes d'èxits recreant els grans èxits de la música pop dels anys 60, i més endavant els 70 i els 80, amb la seva fórmula de medleys enllaçant èxits. Tampoc oblidar el seu èxit "Made in Spain (la noia que jo vull)", tema propi que els va portar a representar Espanya al Festival d'Eurovisió el 1988. Abans d'això en els primers 80, Carmelo Martínez va ser solista de "Alphaville" recorrent totes les ciutats de la geografia espanyola. El Guateque de la Dècada "es basa en la fórmula de medleys d'èxits de totes les èpoques 50 's, 60's, 70's i 80's

 

L'Ajuntament d'Alaior organitza aquest concert amb la col·laboració de les marques i empreses Coca-Cola, Estrella Damm, AR Esdeveniments, Bar-Restaurant Es Pouet Nou, Cadena Ser Menorca, Rent a Car Balmes Menorca, Edusound, Can Jaumot, Grup Tecnográfico, hotel Sol Milanos Pingüinos i Meliá Hotels International.

 


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
L'any 2020, els períodes de cobrament voluntari dels tributs municipals de caràcter anual són els següents:

Primer Període: del 16 de març al 15 de maig

 Impost sobre vehicles
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)

Segon Periode: del 15 de juliol al 15 de setembre
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)
 Impost sobre activitats econòmiques (IAE)
 Taxa control d'animals de companyia amb obligació de vacunació (cans)
 Taxa per servei de recollida i tractament de fems
 Taxa per serveis de cementiri municipal
 Taxa per entrada de vehicles
 Taxa per parada de taxis
 Taxa per ocupació del domini públic
 Vedats de caça

Els rebuts domiciliats es carregaran els dies 4 d'abril i 3 d'agost, respectivament.
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00h i dimecres de 16.00 a 19.30 h