Posta de sol des de - Cala en Porter Posta de sol des de - Cala en Porter  
 

Música per a nens i adults en el Mercat de Nit d'Alaior

Música per a nens i adults en el Mercat de Nit d'Alaior

La música envairà avui els diferents escenaris en els quals es duu a terme tots els dimecres d'estiu al 17è Mercat de Nit d'Alaior 2018. Per tant, a les 20 hores a la Plaça des Ramal començarà l'animació infantil amb Auba Saura i mitja hora més tard a Sa Plaça començarà l'actuació de Fusiona 2. 

 

Per tercer any consecutiu s'han habilitat tres zones diferenciades per ubicar productes agroalimentaris, articles d'artesania i les paradetes dels comerços d'Alaior i d'altres municipis de Menorca, la qual cosa segueix sent avui en dia el principal fet diferencial d'aquest mercat en comparació a d'altres de la resta de l'Illa.

 

Per tant, els carrers des Forn, Major, la Sala, Es Vergeret i Es Carreró s'ompliran tots els dimecres d'estiu, a partir de les 19 i fins les 23 hores, de parades de joieria, bijuteria, pintures, macramé, productes feltre, etc. S'ha de destacar que per poder instal·lar un estand a la zona d'artesania s'ha d'estar en possessió de la Carta d'Artesà. 

 

En canvi, els comerços adherits (productes de regal, llibres, sabates, complements, roba...) i els productes alimentaris s'ubicaran al Carrer des Ramal.

 

L'Ajuntament d'Alaior mantindrà la convocatòria oberta durant tot l'estiu per facilitar les inscripcions per ubicar un parada al Mercat de Nit. 

 

El Mercat de Nit d'Alaior és una activitat patrocinada per el Consell de Menorca, amb la col·laboració del Formatge amb Denominació d'Origen Mahón-Menorca.

 

Activitats complementàries al Mercat de Nit:

 

- L'Hora del Conte: Pintem el món, a càrrec de Silvia Vivó. Biblioteca Pública a les 19.30 hores. 

 

- Degustació de Formatge amb Denominació d'Origen Mahón-Menorca. Cada dimecres al Carrer des Ramal. 

 

- Visites guiades pel centre històric d'Alaior. Recorregut guiat per la història i el patrimoni local, amb visita als indrets més emblemàtics de la població. Punt de trobada a les 18.30 hores al Convent de Sant Diego. Més informació a rutaturisticalalaior@gmail.com

 

- Ruta turística Alaior. Inclou tres punts d'interès turístic: l'esglèsia de Santa Eulàlia, el refugi antiaeri de la Guerra Civil i una casa tradicional del poble. La ruta és lliure. Més informació a rutaturisticalalaior@gmail.com- Exposició artística de la Fundació Pro-Art. Del 6 al 29 de juliol a l'Esglèsia de Sant Diego.

 

- Exposició d'art de Frieder Egermann. Del 6 al 21 de juliol a la Sala d'Activitats Ciutadanes de la Casa Consistorial. 

 

- Exposició de gravats de Maria Pujol. Del 10 al 29 de juliol al Centre Internacional de Gravat Xalubínia. 

 


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30h i dijous de 16.00 a 19.30 h