Poblat prehistòric de So na Caçana. Carretera Alaior - Cala en Porter - So na Caçana Poblat prehistòric de So na Caçana. Carretera Alaior - Cala en Porter - So na Caçana  
 

Prova pilot de menjador escolar durant l'estiu a Alaior

Prova pilot de menjador escolar durant l'estiu a Alaior

L’Ajuntament d’Alaior ha posat en marxa un prova pilot per mantenir obert el menjador escolar durant el mes de juliol i així garantir que les famílies del municipi puguin tenir un servei que fins ara no estava disponible. Aquest servei, que poc a poc va agafant força a Menorca amb l’ajuda econòmica del Consell Insular de Menorca, és una prova pilot que si té un bon funcionament s’ampliarà els pròxims anys.

 

El servei està disponible al Col·legi Public Doctor Comas Camps (durant tot l’any disposa de servei de menjador) i es beneficien 25 fillets i fillets dels centres educatius de primaria d’Alaior que realitzen escola d’estiu, com son el propi col·legi Doctor Comas, a més del Mestre Duran i La Salle Alaior.

 

Els horaris son des de les 13.30 fins a les 15.30 hores, amb l'objectiu que els nins que estiguin apuntats a activitats d'estiu se'n puguin beneficiar. D’aquesta manera es facilitarà la conciliació laboral de les famílies que fan feina durant els mesos d’estiu, així com per garantir les necessitats d’alimentació de tots els infants durant el període de vacances.

 

L’equip de govern de l’Ajuntament d'Alaior valora molt positivament aquesta iniciativa i espera que el servei de menjador pugui tenir continuïtat els pròxims anys, fins i tot ampliar-ho a més entitats que també realitzen escoles d’estiu, agraint l’esforç de coordinació que han realitzat les diferents associacions de pares i mares, a més de la feina i bona predisposició de la cuinera que durant tot l’any està al capdavant del menjador escolar.

 

El servei de menjador escolar d’estiu el gestiona l’Ajuntament d’Alaior i compta amb la col·laboració econòmica del Consell Insular de Menorca. Aquest primer any, amb aquesta prova pilot, hi participen 25 fillets i filletes i inclou els monitors que que es fan càrrec d'oferir el servei de menjador.

 


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30h i dijous de 16.00 a 19.30 h