Posta de sol des de - Son Bou Posta de sol des de - Son Bou  
 

Nous comerços participen en el Mercat d'Estocs i Tapes d'Alaior

Nous comerços participen en el Mercat d'Estocs i Tapes d'Alaior

L'annex de l'Institut Josep Miquel Guàrdia acollirà de nou el X Mercat d'Estocs i Tapes d'Alaior els dies 16, 17 i 18 de febrer, una iniciativa que organitza l'Associació de Comerciants i Empresaris de la localitat en col·laboració amb l'Àrea d'Esports, Festes, Mercats i Joventut de l'Ajuntament.

 

Es tracta d'un esdeveniment ja consolidat en el calendari de fires a nivell insular i que s'ha convertit en el més antic que es celebra a tots els municipis de Menorca. En aquesta ocasió participaran un total de 20 comerços integrats en l'Associació de Comerciants i Empresaris d'Alaior (Ascea), una xifra similar a la de l'any passat i que posa de manifest una vegada més l'empenta del teixit comercial i empresarial del municipi.

 

És important destacar que els alumnes del cicle formatiu de Comerç de l'IES Josep Miquel Guàrdia han participat per primera vegada en l'organització de la Fira, una iniciativa l'objectiu persegueix l'acostament dels estudiants a la realitat del sector comercial d'Alaior, en particular, i de Menorca, en general.

 

Els visitants podran trobar roba d'home, dona i nens, llenceria, sabates, productes relacionats amb la teràpies naturals i la salut, pastissos, gelats, etc. En total seran cinc-cents metres quadrats de locals comercials que, des de divendres a partir de les 18 hores fins a les 14.30 hores de diumenge oferiran els seus productes a preus de final de temporada, amb l'objectiu de buidar els seus magatzems i renovar l'estoc de cara a la primavera i l'estiu. El mercat oferirà a més un servei de bar permanent assumit pel bar Es Racó d'en Ñoño.

 

És important destacar les facilitats d'accés, les bones comunicacions (just davant de la parada d'autobús) i la disponibilitat de places d'aparcament als voltants del Mercat d'Estocs.

 

L'Ajuntament dóna suport a aquesta convocatòria i aporta tota la logística en el muntatge del pavelló i la col·laboració en activitats complementàries. Així, per cinquè any consecutiu, el consistori, a través de l'Àrea de Fires i Mercats, oferirà una sessió de contacontes: El Viatge, de Laia Galcerán, el dissabte 17 a les 18 hores al poliesportiu de l'IES Josep Miquel Guàrdia. Com a novetat d'enguany mereix especial menció, en aquest àmbit, l'actuació de Beta Teatre (Grup de Teatre pre_Lector i Primeres Lectures Amics Mostra Teatral) el diumenge 18 de febrer a les 12 hores en el mateix emplaçament que l'activitat anterior.

 

A més, la Protectora d'Animals tornarà a estar present un any més al mercat, igual que un boti-boti per als més petits, i l'Estació de Servei de la localitat informarà, a la zona de mostres de la fira, sobre els productes i serveis que ofereixen als seus clients.

 

L'Associació de Comerciants i Empresaris d'Alaior ha decidit repetir un any més el sorteig d'una nit d'hotel per a dues persones amb servei de spa inclòs en un establiment hoteler de l'Illa. Per cada compra realitzada el client rebrà un tiquet de participació.

 

La inauguració serà a les 18 hores del divendres 16 de febrer i romandrà obert fins a les 21 hores. L'horari d'obertura del dia següent serà de 10 a 21 hores i, finalment, el diumenge obrirà també a les 10 hores del matí però tancarà a les 14.30 hores.

 


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30h i dijous de 16.00 a 19.30 h