Posta de sol des de - Cala en Porter Posta de sol des de - Cala en Porter  
 

Convocat el IXè Concurs d’Arts Plàstiques Ciutat d’Alaior

 Convocat el IXè Concurs d’Arts Plàstiques Ciutat d’Alaior L’Ajuntament d’Alaior ha convocat una nova edició del Premi de Pintura Ciutat d’Alaior, que arriba ja a la seva novena convocatòria

A partir d’aquest moment i fins dia 30 de març queda obert el termini per a la presentació d’obres a concurs.

El premi té una dotació econòmica de 2.500 euros (als que s’han d’aplicar les retencions que pertoquin segons la normativa vigent).

Correspondrà a un jurat d’experts decidir quina, entre les presentades, és l’obra guanyadora, que passarà a ser de l’Ajuntament. En el cas en què el concurs quedés desert, la dotació del premi s’acumularia per a la propera edició.

D’altra banda es manté el sistema de votació popular, oberta a tots els residents censats al municipi que tenguin més de 14 anys. Igual que en l’anterior convocatòria, hi haurà una menció per l’obra que resulti millor puntuada per aquest sistema de votació. En aquest cas, es preveu una gratificació de 200 euros (neta) i el lliurament d’una placa o guardò. L’autor o autora podrà decidir voluntàriament si dóna l’obra a l’Ajuntament.

Les bases d’enguany s’han retocat en el sentit de preveure la possibilitat de que dues obres quedessin empatades en la votació popular. De donar-se aquesta circumstància totes dues rebrien la gratificació assenyalada. En el cas, ja més improbable, de que l’empat fos a tres o més obres, la borsa econòmica a repartir seria de 400 euros.

RESUM DE LES BASES:

Les bases preveuen la lliure concurrència de participants sense distinció de nacionalitat o lloc de residència. Únicament queda exclosa de poder participar-hi la persona guanyadora del certamen anterior.

Cada participant podrà presentat una obra bidimensional, que no podrà haver estat presentada a cap altra convocatòria.


Les dimensions mínimes seran de 54x46 cm i les màximes de 150x150 o la superficie equivalent total. El marc, si n’hi hagués, no computa en les dimensions.

La presentació de les obres es farà al Servei d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Alaior, de dilluns a divendres en horari d’oficina (8 a 14.30) o el dijous capvespre (de 16 a 19.30 h), fins dia 30 de març, quan acaba el termini.


CONSULTEU LES BASES SENCERES


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30h i dijous de 16.00 a 19.30 h