Poblat prehistòric de So na Caçana. Carretera Alaior - Cala en Porter - So na Caçana Poblat prehistòric de So na Caçana. Carretera Alaior - Cala en Porter - So na Caçana  
 

Alaior contracta a set joves amb estudis mitjançant el Pla d'Ocupació Juvenil

Alaior contracta a set joves amb estudis mitjançant el Pla d'Ocupació Juvenil

Set joves menors de 30 anys han començat avui a treballar a l'Ajuntament d'Alaior per a un període màxim de sis mesos i en règim de pràctiques professionals, amb l'objectiu de dur a terme diverses tasques de caràcter tècnic.

 

Per fer realitat aquesta iniciativa, l'Ajuntament va sol·licitar el passat mes de novembre acollir-se a la convocatòria de subvencions per finançar projectes d'experiència professional per a l'ocupació dels joves amb estudis de grau superior a les Illes Balears cofinançada pel Fons Social Europeu, a través del programa operatiu d'ocupació juvenil per al període 2014 - 2020 i de la iniciativa d'ocupació juvenil.

 

Cal destacar que actualment s'estan executant i també està previst realitzar diversos projectes i actuacions d'interès general i social, com ara la redacció de projectes i documentació tècnica de diverses actuacions dirigides a la millora de les vies públiques i edificis municipals, així com l'enllumenat públic d'espais públics, plans o projectes derivats de l'adhesió dels projectes d'estratègia de ciutats saludables, així com tasques relacionades amb l'administració electrònica, entre d'altres.

 

En conseqüència, per a poder assolir aquests objectius l'Ajuntament d'Alaior va considerar necessari acollir-se a aquesta convocatòria de subvencions per al finançament de projectes d'experiència professional, per a la contractació dels següents perfils professionals:

 

- 1 tècnic / a de Medi Ambient.

- 2 animadors socioculturals (un per al Departament de Festes, Fires i Mercats i Joventut; un per al Departament de Cultura).

- 1 administratiu / va de gestió.

- 1 tècnic / a informàtic / a.

- 1 educador / a social.

- 1 tècnic / a superior en animació d'activitats físiques i esportives (Taafe).

 

És important assenyalar que la iniciativa en qüestió té per objectiu que els joves titulats trobin el seu primer treball, per tant va adreçada a persones joves aturades, majors de 18 anys i menors de 30 anys, inscrites en el sistema Nacional de garantia Juvenil, amb formació acadèmica o professional de grau superior acreditada, sense o poca experiència laboral prèvia en la seva formació, per executar obres o serveis d'interès general i social en el marc de la col·laboració amb els ens locals, així com amb les entitats dependents o vinculades.

 

El règim contractual dels joves és en pràctiques, per un període de 6 mesos, és a dir, fins al 30 de juny de 2018.

 

Una de les línies de treball més importants de l'equip de govern de l'Ajuntament d'Alaior és la reinserció laboral i el foment de l'ocupació de treballadors en atur, tal com es posa de manifest amb aquesta iniciativa que es porta a terme per segon any consecutiu , així com amb altres que s'han executat com la contractació de treballadors majors de quaranta anys a través de les subvencions per a les corporacions locals del SOIB i les convocatòries pròpies de l'Ajuntament com són les beques per al foment de l'ocupació.

 


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Agenda Local
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30h i dijous de 16.00 a 19.30 h