Poblat prehistòric de So na Caçana. Carretera Alaior - Cala en Porter - So na Caçana Poblat prehistòric de So na Caçana. Carretera Alaior - Cala en Porter - So na Caçana  
 

La Sant Silvestre Nocturna omplirà un any més els carrers d'Alaior de música, disfresses i solidaritat

La Sant Silvestre Nocturna omplirà un any més els carrers d'Alaior de música, disfresses i solidaritat

Demà divendres 29 de desembre se celebrarà la VII edició de la Sant Silvestre Nocturna Ciutat d'Alaior, coneguda com la popular més boja, un tradicional esdeveniment lúdic, esportiu, social i també benèfic que organitza Lô Esport, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alaior i el patrocini de l'empresa Binipreu Menorca i la marca de roba i calçat esportiu Intersport. Un any més es donarà un euro a l'Associació de pares de nens amb càncer de Balears (ASPANOB) per cada participant que creui la línia de meta. Cal recordar que l'any passat es van recaptar un total de 800 euros.

 

L'organització espera superar el nombre de participants de l'edició de l'any passat. Actualment ja s'han inscrit un total de 150 persones i encara hi ha temps de registrar-se a www.loesport.es i/o www.elitechip.net. A més, aquesta última inclou una secció per fer un donatiu a favor d'ASPANOB.

 

La iniciativa es caracteritza perquè els participants solen acudir disfressats, encara que no és obligatori i tota la població surt al carrer a gaudir d'un ambient festiu, amb molta música, il·luminació i animació, la qual anirà a càrrec, com ja és habitual, del "Cherif Ripoll", que torna a visitar l'illa un altre any més amb moltes sorpreses.

 

Ja en l'àmbit més esportiu, es preveu una caminada popular perquè pugui participar tothom en família i sumar esforços de solidaritat. També hi haurà diverses carreres per a totes les edats que van a començar i acabar a la Plaça des Ramal, on el "Cherif Ripoll" animarà la vetllada amb un espectacle de música, llums i alguna que altra sorpresa més.

 

L'organització de l'esdeveniment també ha previst caldejar l'ambient amb una batucada i diversos punts d'animació durant el recorregut dels corredors, així com també premis, medalles i trofeus per als primers classificats i les millors disfresses.

 

 

Horari, categories i distància

 

Carreras escolars:

 

19.30 hores: categoria Baby (nascuts l'any 2013 i posteriors). Recorregut de 150 metres (1 volta).

 

19.35 hores: categoria Iniciació (nascuts l'any 2012 i 2011). Recorregut aproximat de 400 metres (1 volta).

 

19.40 hores: categoria Benjamí (nascuts l'any 2009 i 2010). Recorregut 800 metres (2 voltes).

 

19.50 hores: categoria Aleví i Infantil (nascuts entre el 2005 i 2008). Recorregut 1.175 metres (1 volta).

 

Carreras adults:

 

20 hores: caminada / cursa popular solidària (corrent o caminant) per a majors de 14 anys. Recorregut 1.800 metres (1 volta).

 

20.20 hores: cursa popular i federada per a majors de 14 anys i amb un recorregut de 5400 metres (3 voltes).

 

L'Ajuntament d'Alaior i l'entitat Lô Esport agraeixen a la Policia Local, Protecció Civil, els voluntaris i el coordinador de l'Àrea d'Esports la seva dedicació, ja que són els responsables de la seguretat i l'organització de l'esdeveniment.

 


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Agenda Local
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30h i dijous de 16.00 a 19.30 h