Façana de l'Ajuntament - Façana de l'Ajuntament Façana de l'Ajuntament - Façana de l'Ajuntament  
 

El camp a través tornarà a omplir la finca Subaida d'atletes

El camp a través tornarà a omplir la finca Subaida d'atletes

El proper dimecres 6 de desembre, a partir de les 10 hores, tindrà lloc a la Finca Subaida la segona edició del Cros de Lô Esport, que va néixer l'any passat amb vocació de continuïtat i amb l'objectiu de donar l'oportunitat a l'atleta popular de participar en proves de camp a través a l'illa de Menorca, i iniciar-se en aquesta especialitat.

 

L'empresa Subaida i l'entitat Lô Esport, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alaior i la Delegació de Menorca d'Atletisme, organitzen aquest esdeveniment, amb un recorregut de 4 quilòmetres per als participants al Cros Training (prova oberta també a esportistes no federats), en el qual es podrà participar amb l'únic requisit d'haver complert els 15 anys d'edat. El Cross Subaida també inclou totes les proves federades de totes les categories des d'iniciació, amb un recorregut de 500 metres, fins a veterans, que recorreran 4000 metres als voltants de la Finca Subaida. La prova sènior tindrà un recorregut total de 8.000 metres i comptarà amb la participació dels atletes més destacats de Menorca i de Balears.

 

S'espera molta expectació i participació, ja han confirmat la seva assistència l'atleta de Lô Esport resident al CTIB i vigent campió de Balears Júnior, Sergi Reurer. També participarà l'actual regidor d'Esports d'Alaior i vigent campió de Balears absolut, Rafael Quintana.

 

Per a tots els participants es sortejaran lots de Formatges Subaida (millor formatge d'Espanya 2016), dues samarretes d'entrenament i dues inscripcions per participar a la prova Sant Silvestre Nocturna d'Alaior.

 

 

Les inscripcions per participar a la cursa es podran formalitzar a partir de les 9 hores del matí del mateix dia, al lloc de la sortida, a les cases de la Finca de Subaida.

 


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Agenda Local
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30h i dijous de 16.00 a 19.30 h