Urbanització de Cala en Porter - fotografia cedida per l'associació de veïns de Cala en Porter - Urbanització de Cala en Porter Urbanització de Cala en Porter - fotografia cedida per l'associació de veïns de Cala en Porter - Urbanització de Cala en Porter  
 

Alaior convoca el 7è Certamen de Relat Breu i el 4t Concurs de Disseny de Portada de Revista

Alaior convoca el 7è Certamen de Relat Breu i el 4t Concurs de Disseny de Portada de Revista

L'l'Institut Josep Miquel Guàrdia i l'Ajuntament d'Alaior promouen un concurs en les etapes de primària i secundària que consisteix en un certamen de relat breu i un concurs de portada de revista durant el període acadèmic 2017-2018.

 

L'equip de govern municipal comparteix la filosofia de crear estímuls per a la creació en les etapes educatives, tant pel que fa a la vessant de producció artística com literària. Aquest any serà el 7è en què Institut i Ajuntament convoquen aquest concurs, una iniciativa que va sorgir del propi Institut Josep Miquel Guàrdia i va tenir el suport de l'Ajuntament d'Alaior i la resta de centres educatius, per aquest motiu l'Ajuntament d'Alaior hi dóna suport amb una aportació econòmica de 360 euros. Els centres escolars participants, inclòs el mateix IES Josep Miquel Guàrdia, es comprometen a sufragar el 50 % restant de la dotació dels premis, distribuït de forma equitativa entre tots ells. 

 

L'import de cada premi serà de 40 euros en el cas del certamen de relat breu i de 45 euros en el cas del concurs de disseny de portada de revista. El concurs es divideix en quatre categories de premis en cada cas i en cada una d'elles es premiaran dos estudiants amb un xec regal per un valor de 40 euros destinats a adquirir material didàctic:

 

a) Primera categoria: estudiants de 3r i 4t d'educació primària.

b) Segona categoria: estudiants de 5è i 6è d'educació primària.

b) Tercera categoria: estudiants de 1r i 2n d'educació secundària obligatòria.

c) Quarta categoria: estudiants de 3r i 4t d'educació secundària obligatòria.

 

Cal destacar que poden participar en el concurs tots els alumnes dels nivells educatius de tercer, quart, cinquè i sisè d'educació primària, i de primer, segon, tercer i quart d'educació secundària obligatòria que es trobin matriculats als centres educatius circumscrits als municipis d'Alaior i Es Migjorn Gran i que es detallen a continuació: CEIP Inspector Dr. Comas, CC La Salle d'Alaior, IES Josep Miquel Guàrdia, CEIP Mestre Duran i CEIP Francesc d'Albranca.

 

 

La novetat d'aquesta edició és que la convocatòria de relat breu els treballs es poden presentar en català i castellà a totes les categories i a la quarta categoria també es pot presentar en anglès. Amb premis per totes elles. El termini màxim per la seva recepció finalitza el divendres 24 de març de 2018 a les 13.00 hores.

 

El jurat estarà integrat per almenys un professor o professora de cada centre que tengui alumnes participants i sigui especialista en la matèria del concurs, respectant que el nombre de professors de cada centre que formin part del jurat sigui aproximadament proporcional al nombre d’obres presentades. Es preveu que l'acte oficial d'entrega de premis sigui durant la celebració del dia del llibre, el pròxim 24 d'abril de 2018.

 

Les bases del concurs es poden consultar a la pàgina web de l'IES Josep Miquel Guàrdia (www.iesjosepmiquelguardia.org) i a la pàgina web de l'Ajuntament d'Alaior (www.alaior.org).

 


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Agenda Local
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30h i dijous de 16.00 a 19.30 h