Façana de l'Ajuntament - Façana de l'Ajuntament Façana de l'Ajuntament - Façana de l'Ajuntament  
 

La UTE de Cooperatives d'Escoletes gestionarà l'Escoleta d'Alaior a partir de demà dia 1 de Novembre

La UTE de Cooperatives d'Escoletes gestionarà l'Escoleta d'Alaior a partir de demà dia 1 de NovembreL'Ajuntament d'Alaior ha signat el nou contracte per la gestió de l'Escola Infantil Es Pouet amb la UTE formada per nou escoletes de l'Illa. Conformen aquesta l'Escola Infantil Arc de Sant Marti, Joguina, Es Fabiol Sa Galera, Es Poriol, Coedinfe S.Coop, Coop. d'escoles Infantil de Maó.

L'alcaldessa d'Alaior, Misericòrdia Sugrañes, es va reunir ahir dilluns amb els representants de les diferents cooperatives que gestionaran l'Escola Infantil Es Pouet per signar el nou contracte de servei que tindrà una durada de 4 anys, més 2 anys prorrogables.

El contracte és per un import total de 2 milions i mig d'euros aproximadament, amb una aportació fixa municipal de 184.000 euros per any i l'aportació de les famílies a través de les quotes. L'Ajuntament va decidir establir una important novetat en la nova licitació, que és que per cada aula de més que s'obri durant el curs escolar, es realitzarà una aportació extra d'entre 8.000 i 22.000 euros, per compensar l'esforç que realitza l'empresa, ja que els darrers anys sempre s'ha obert una aula més de la prevista a l'inici de curs.

Sugrañes ha recordat l'esforç que ha fet l'Ajuntament per treure aquest concurs amb unes bases molt elaborades, on la part pedagògica era molt exigent i eliminava a les empreses que no la superaven. A més, també s'ha garantit la subrogació de tot el personal, protegint la línia educativa del centre que ha complert el seu 10è aniversari el passat any, i és el centre de referència per tot el municipi. Per últim, també ha destacat l'increment econòmic que farà el consistori, aportat 16.000 euros més cada any, i fins a 22.000 euros de variables, una aposta per millorar els serveis que ofereix l'Escoleta.


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Agenda Local
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30h i dijous de 16.00 a 19.30 h