Urbanització de Cala en Porter - fotografia cedida per l'associació de veïns de Cala en Porter - Urbanització de Cala en Porter Urbanització de Cala en Porter - fotografia cedida per l'associació de veïns de Cala en Porter - Urbanització de Cala en Porter  
 

VI Fireta de Tardor a Alaior

VI Fireta de Tardor a Alaior

El proper dissabte 28 d'octubre se celebrarà la sisena edició de la Fireta de Tardor, una iniciativa que organitza la regidoria de Festes i Mercats de l'Ajuntament d'Alaior, amb la col·laboració del Bar Transparent.  

 

 

La "Fireta de Tardor" és una iniciativa festiva de trobada i d'activitat comercial que gira al voltant de les tradicions més arrelades, com és la festa de Tots Sants, i altres que s'han incorporat recentment als nostres costums com és Halloween.

 

 

Al voltant d'aquests dos esdeveniments, la Fireta inclou un mercat obert amb 13 paradetes de productes de temporada: granades, moniatos, caquis, codonys, bunyols, taronges, carabasses, verdures, mels, confitures, abrigallis, embotits, patés, salsitxes, etc. També s'ofereix la degustació d'algun d'aquests productes tradicionals i, a més, s'incorporen articles relacionats amb les celebracions d'aquest moment de l'any: veles i flors per al cementiri així com disfresses, llibres i complements relacionats amb la festa, entre lúdica i macabra, de Halloween.

 

 

La Plaça des Ramal acollirà la festa que començarà a les 10.30 hores del matí amb un taller infantil. El grup d'animació Esportart actuarà una hora més tard i, a les 13 hores, serà el torn de l'actuació musical de Mervils Duo. 

 

 

Vine disfressat a la VI Fireta de Tardor d'Alaior!

 


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Agenda Local
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30h i dijous de 16.00 a 19.30 h