Posta de sol des de - Cala en Porter Posta de sol des de - Cala en Porter  
 

Alaior premiarà els tres millors videos de les festes de Sant Llorenç

Alaior premiarà els tres millors videos de les festes de Sant Llorenç

L'Àrea d'Esports, Festes, Mercats i Joventut de l'Ajuntament d'Alaior ha convocat per segon any consecutiu un concurs per a que el resultat final sigui un vídeo-spot per donar a conèixer les festes de Sant Llorenç a les xarxes socials, a la web de l'ajuntament www.alaior.org i en altres mitjans de comunicació.

 

A diferència de la primera convocatòria de l'any passat quan només es va premiar un únic video-spot amb un premi de 800 euros, l'Ajuntament ha establert per enguany un primer premi de 800 euros, un segon premi de 400 euros i un tercer premi de 200 euros. Si els premis recauen en un menor d'edat aquests seran entregats al seus pares/mares/tutors. 

 

Hi podran participar tots els joves de Menorca amb edats compreses entre els 14 i els 30 anys, i podran fer-ho tant individualment com en grup. Els o les participants han d’estar empadronades al municipi d’Alaior, en cas de fer el treball en grup, almenys un dels integrants ha de ser d’Alaior. 

 

La temàtica ha de ser sobre  els actes públics dels Protocols de les festes de Sant Llorenç, La durada màxima del vídeo no ha de superar els tres minuts i els materials emprats per al vídeo podran estar enregistrats amb qualsevol mitjà digital, inclosos càmera de telèfon mòbil, càmera digital, etc. És indispensable que el vídeo sigui inèdit i lliure de copyright. S'han d'utilitzar, per tant, imatges, vídeos o música de creació pròpia o que estiguin sota llicència lliure en qualsevol de les seves variants (Creative Commons).

 

Es podran presentar els vídeos fins dilluns dia 28 d'agost de 2016 a les 14:30h al registre de l'Ajuntament d'Alaior. L'horari del registre municipal és de dilluns a divendres de 8 a 14.30 hores i els dijous de 16 a 19.30 hores. No es poden rebre els video-spot per correu electrònic o per altre xarxa social, s'ha de fer la inscripció  al registre municipal.

 

 

El guanyador o guanyadora es donarà a conèixer dia 1 de setembre a les 16.00 hores, a la Sala d'Activitats Ciutadanes de l'Ajuntament d'Alaior. El resultat del concurs es publicarà a la seu electrònica de l'Ajuntament i al portal de transparència, a la Base de Dades Nacional de Subvencions i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

El video-spot que resulti guanyador del premi serà reproduït per la web i les xarxes socials de l'Ajuntament (Facebook i Twitter) Els autors donaran el seu permís perquè l'organització pugui exhibir el video-spot.

 

Per a qualsevol consulta podreu posar-vos en contacte amb el departament de Joventut i/o Festes, al 971 371 002 ext.148 / puntjove@aj-alaior.org

 


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
L'any 2020, els períodes de cobrament voluntari dels tributs municipals de caràcter anual són els següents:

Primer Període: del 16 de març al 15 de maig

 Impost sobre vehicles
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)

Segon Periode: del 15 de juliol al 15 de setembre
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)
 Impost sobre activitats econòmiques (IAE)
 Taxa control d'animals de companyia amb obligació de vacunació (cans)
 Taxa per servei de recollida i tractament de fems
 Taxa per serveis de cementiri municipal
 Taxa per entrada de vehicles
 Taxa per parada de taxis
 Taxa per ocupació del domini públic
 Vedats de caça

Els rebuts domiciliats es carregaran els dies 4 d'abril i 3 d'agost, respectivament.
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00h i dimecres de 16.00 a 19.30 h