Urbanització de Cala en Porter - fotografia cedida per l'associació de veïns de Cala en Porter - Urbanització de Cala en Porter Urbanització de Cala en Porter - fotografia cedida per l'associació de veïns de Cala en Porter - Urbanització de Cala en Porter  
 

Alaior crea la campanya «Vine a l'Escoleta!!» per augmentar l'escolarització

Alaior crea la campanya «Vine a l'Escoleta!!» per augmentar l'escolaritzacióL'Ajuntament d'Alaior ha anunciat l'inici de la campanya Vine a l'escoleta! amb l'objectiu de donar a conèixer l'Escoleta d'Alaior i augmentar el nombre d'alumnes de 0 a 3 anys que acudeixen a l'Escola Infantil Es Pouet. Per aquest motiu, s'han elaborat tríptics i cartells amb informació de l'Escola i els processos de preinscripció, així com informació de les beques i l'opinió d'experts que defensen la importància d'anar a l'escoleta pels infants de 0 a 3 anys.

En poques setmanes s'obrirà el procés de preinscripcions per matricular a l'Escola Infantil Es Pouet els infants nascuts els anys 2015, 2016 i 2017, de cara al pròxim curs escolar 2017-18.

Les famílies interessades tenen del 2 al 12 de maig per presentar la sol·licitud de preinscripció al mateix centre escolar i dia 8 del mes que ve es portarà a terme una jornada de portes obertes per conèixer de primera mà el seu funcionament, tot i que l'escola està oberta cada dia de 8 a 14 hores i es pot sol·licitar informació trucant al número de telèfon 971 37 93 47 o enviant un correu electrònic a eiespouet@serveissocialsbalears.com.

Per a aquest pròxim curs 2017-18 l'Ajuntament d'Alaior convocarà un any més les beques d'ajuda a les famílies per a l'accés dels seus fillets a l'Escola Infantil Es Pouet amb una important partida pressupostària, amb l'objectiu d'ajudar a pagar una part de les quotes vigents pel servei d'escola infantil. El principal requisit per poder sol·licitar aquestes ajudes, que es convocaran el mes de juny, és haver fet la preinscripció i matrícula al centre escolar. A més, s'ha de destacar que durant aquest curs s'han obert dues aules de nadons més per donar resposta a tota la demanda.

Es Pouet és una escola destinada a fillets i filletes de 0 a 3 anys que fomenta l'autonomia dels infants que ajuda a crear una imatge positiva d'ells mateixos, valorar els altres companys de la mateixa edat, compartir espais i moments, comunicar-se mitjançant cançons, jocs, converses, etc. Els experts tenen clar que anara l'escola infantil és bàsic per a qualsevol infant, tant per al bon desenvolupament de la comunicació com per a la relació amb altres infants i l'autonomia personal.

Més informació a partir de dia 2 de maig a l'Escola Infantil i/o a la pàgina web de l'Ajuntament www.alaior.org.


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
L'any 2020, els períodes de cobrament voluntari dels tributs municipals de caràcter anual són els següents:

Primer Període: del 16 de març al 15 de maig

 Impost sobre vehicles
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)

Segon Periode: del 15 de juliol al 15 de setembre
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)
 Impost sobre activitats econòmiques (IAE)
 Taxa control d'animals de companyia amb obligació de vacunació (cans)
 Taxa per servei de recollida i tractament de fems
 Taxa per serveis de cementiri municipal
 Taxa per entrada de vehicles
 Taxa per parada de taxis
 Taxa per ocupació del domini públic
 Vedats de caça

Els rebuts domiciliats es carregaran els dies 4 d'abril i 3 d'agost, respectivament.
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00h i dimecres de 16.00 a 19.30 h