Façana de l'Ajuntament - Façana de l'Ajuntament Façana de l'Ajuntament - Façana de l'Ajuntament  
 

Alaior celebra el Nadal amb un extens programa d'actes

Alaior celebra el Nadal amb un extens programa d'actesLa regidoria de Festes de l'Ajuntament d'Alaior ha organitzat un any més un extens programa amb més de 70 activitats per celebrar el Nadal, consolidant les novetats de l'any passat, i que tindrà com a punt de partida destacat el tradicional mercat de productes nadalencs, aquest mateix cap de setmana a la Plaça des Ramal

L'Ajuntament ha decidit donar continuïtat enguany a la ubicació de la Revetlla de Cap d'Any, que es va celebrar l'any passat per primer cop a la Plaça des Ramal i va ser tot un èxit. Les actuacions aniran a càrrec d'Orquesta Huracán i DJ Ritmo Menorca. També s'ha decidit repetir per segona vegada consecutiva l'anomenat “Nit de Tributs”, però canviant el dia ja que l'any passat el concert es va celebrar dia 26 de desembre i enguany serà dia 23 del mateix mes. Així, el Poliesportiu Municipal acollirà un concert, a partir de les 23 hores, amb Willy & The Poorboys (tribut a Creedence Clearwater Revival) i The Binigaus Band (tribut a Elvis i a Queen).

També s'ha de destacar la revetlla del dia de Nadal, el 25 de desembre, amb el Dj Ritmo Menorca al Poliesportiu Municipal.

A més, aquest Nadal s'ha convocat per segon any consecutiu el concurs de mostradors i decoració general d'establiments, amb l'objectiu de dinamitzar i potenciar el comerç en aquestes dates tan importants.

Seguint la tradició, dia 30 de desembre es portarà a terme la VI Sant Silvestre Nocturna Alaior 2016, un esdeveniment esportiu de caràcter lúdic que organitza cada any l'entitat Lô Esport amb l'intenció de superar la xifra de 600 participants que es va registrar l'any passat.

Els Reis Mags d'Orient arribaran puntuals dia 5 de gener. La cavalcada sortirà a les 19 hores des del carrer Menorca i recorrerà els carrers principals del poble, aturant a l'esglèsia de Santa Eulàlia i a l'Ajuntament.

El programa de festes inclou també tallers i concerts de Nadal, espectacles infantils, inauguració de betlems, concerts com el d'Any Nou de la Banda de Música d'Alaior (dia 6 de gener), així com també altres ativitats lúdico-esportives.

Finalment, s'ha de destacar un esdeveniment molt especial com serà l'homenatge a Mario Delgado amb la projecció de la pel·lícula ¿Vencedores o vencidos? (El juicio de Núremberg), de Stanley Kramer (EUA, 1961). Serà dia 4 de desembre a les 18 hores a a Sala d'Activitats Ciutadanes de l'Ajuntament d'Alaior.Fe d'errades tríptic programació de Nadal 2016-2017:

- La presentació de plantes silvestres comestibles de Menorca es celebrarà dia 9 de desembre (no dia 1) a la Sala d'Activitats Ciutadanes a les 20 hores.

- El Concert de Nadal de dia 26 de desembre a càrrec de la Coral Cànticus s'avançarà una hora, és a dir, serà a les 19.30 hores i no a les 20.30 hores tal com apareix en el tríptic.

- Les visites als betlems de la localitat que organitza el Centre d'Estudis Locals, es realitzarà dilluns dia 26 de desembre i no diumenge 25. El punt de trobada serà el mateix a les 18.00h a l'Església de Gràcia.


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
L'any 2020, els períodes de cobrament voluntari dels tributs municipals de caràcter anual són els següents:

Primer Període: del 16 de març al 15 de maig

 Impost sobre vehicles
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)

Segon Periode: del 15 de juliol al 15 de setembre
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)
 Impost sobre activitats econòmiques (IAE)
 Taxa control d'animals de companyia amb obligació de vacunació (cans)
 Taxa per servei de recollida i tractament de fems
 Taxa per serveis de cementiri municipal
 Taxa per entrada de vehicles
 Taxa per parada de taxis
 Taxa per ocupació del domini públic
 Vedats de caça

Els rebuts domiciliats es carregaran els dies 4 d'abril i 3 d'agost, respectivament.
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
El Casal de Joves Es Nou Bot
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00h i dimecres de 16.00 a 19.30 h