Poblat prehistòric de So na Caçana. Carretera Alaior - Cala en Porter - So na Caçana Poblat prehistòric de So na Caçana. Carretera Alaior - Cala en Porter - So na Caçana  
 

Campanya per escolaritzar a tots els fillets de 2 anys a l'Escola Infantil Es Pouet

Campanya per escolaritzar a tots els fillets de 2 anys a l'Escola Infantil Es PouetLes families interessades en matricular els infants nascuts els anys 2014, 2015 i 2016 a l’Escola Infantil es Pouet d’Alaior disposen des del 9 fins al 20 de maig de 2016 per presentar la sol·licitud de preinscripció al mateix centre escolar.

Tots les persones que vulguin conèixer de primera mà el funcionament de l'Escola i els espais de què disposa, dia 12 de maig durant tot el dia es farà una jornada de portes obertes. També és possible passar a visitar-la qualsevol dia, de 8 a 14 hores, i per resoldre qualsevol dubte ho poden telefonant al 971 37 93 47 o enviant un correu electrònic a eiespouet@gmail.com.

El mes d'octubre de l'any passat l'Ajuntament, a través dels Serveis Socials i amb la col·laboració del Servei d'Atenció Primerenca, va iniciar una campanya d'escolarització de tots els nens i nenes de dos anys empadronats al municipi. Per aquest nou període d'inscripció, l'Ajuntament d'Alaior conjuntament amb l'Escoleta ha dut a terme una campanya de sensibilització per informar a tota la ciutadania dels efectes positius de l'escolarització als dos anys. L'objectiu persegueix arribar al 100% de l'escolarització dels nens i nenes d'Alaior amb dos anys d'edat.

En aquesta campanya informativa s’explica que l’Ajuntament d'Alaior convocarà de nou per al curs 2016-2017 les beques d'ajuda a les famílies per a l'accés dels seus fillets a l'Escola Infantil Es Pouet, doblant el pressupost, gràcies a l'increment de l'aportació econòmica del Consell i que el Consistori complementa per primera vegada amb una partida específica provinent de fons propis. Aquestes beques són per pagar una part de les quotes vigents pel servei d’escola infantil, d’acord amb els preus públics que preveu l'Ordenança per a la prestació del servei municipal d’escoles infantils de 0-3 anys.


S'ha d'esmentar que el principal requisit per poder sol·licitar aquestes beques, la convocatòria de les quals està prevista per al mes de juny, és haver fet la preinscripció i matrícula al centre escolar.

Anar a l'escola infantil és bàsic i important per a qualsevol infant, especialment als 2 anys, tant per al bon desenvolupament de la comunicació com per a la relació amb altres infants i l'autonomia personal. Aquests són només tres exemples que poden diferenciar un infant de 3 anys que abans hagi passat per una escola infantil d'un altre que no ho hagi fet. A més, l'escolarització en aquesta etapa és beneficiosa per a la detecció precoç de dificultats d’aprenentatge i per adoptar solucions.

Més informació a la pàgina web de l'Ajuntament (www.alaior.org), a Serveis Socials (Santa Rita, 20) o telefonant al 971 37 85 23.


Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
 
Destaquem...
   
Carpeta Ciutadana
L'any 2020, els períodes de cobrament voluntari dels tributs municipals de caràcter anual són els següents:

Primer Període: del 16 de març al 15 de maig

 Impost sobre vehicles
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)

Segon Periode: del 15 de juliol al 15 de setembre
 50 % de l'impost sobre béns immobles (IBI)
 Impost sobre activitats econòmiques (IAE)
 Taxa control d'animals de companyia amb obligació de vacunació (cans)
 Taxa per servei de recollida i tractament de fems
 Taxa per serveis de cementiri municipal
 Taxa per entrada de vehicles
 Taxa per parada de taxis
 Taxa per ocupació del domini públic
 Vedats de caça

Els rebuts domiciliats es carregaran els dies 4 d'abril i 3 d'agost, respectivament.
Agenda Local
Avanç Revisió PGOU
Pla de Desenvolupament Turístic d'Alaior
Programa Festes Sant Llorenç 2010
Xarxa de Biblioteques de Menorca
NOU PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALAIOR
Rutes saludables a Alaior
IDE menorca
GUIA D’ACOLLIDA PER A PERSONES NOUVINGUDES
Política de Medi Ambient
Som d'Alaior
Disfruta-lo
MANIFEST 700 ANYS
RSU


Horari atenció de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00h i dimecres de 16.00 a 19.30 h